Over ons

Passie & plezier

’t WIJNBOEKET selecteert zelf kwaliteitswijnen bij middelgrote wijnhuizen in Hongarije, met een typisch inheemse toets in de keuze van druivenrassen, teeltbodem, klimaat en/of vinificatiemethode. Bij ons geen klassiekers die ook elders in de wereld worden gemaakt, maar wel wijnsoorten zoals kékfrankos, bikavér, kírályleányka, furmint, … al of niet gerijpt op vaten van Hongaarse Eik.

Proef Hongaarse wijn met ons

Nodig familie, vrienden en kennissen uit en dan komen wij tot bij u voor eenproeverij op locatie naar keuze. Eeuwenlang waren de vloeibare parels uit de Hongaarse wijngaarden een vaste waarde in de wijnkelders van Oostenrijkse en Russische keizers, Pruisische en Italiaanse vorsten en ja, zelfs Franse koningen. Waarom zouden ze dan door u niet worden gesmaakt?

Een feest of evenement in het vooruitzicht ?

Kom dan eens origineel uit de hoek en verras uw gasten met Hongaarse wijnen! Wit, rosé of rood, droog, halfdroog of zoet, jong of oud, parelend, licht of stevig gerijpt, … Het is allemaal mogelijk! (Afhaling of levering ter plaatse volgens afspraak)

Hebt u een winkel, brasserie of restaurant ?

Hongaarse wijnen zijn beschikbaar aan een uitstekende prijs/kwaliteit, ook voor de horeca. Vandaag kan Hongarije de vergelijking met bekende wijnlanden zeker doorstaan. Vraag naar onze groothandelsprijzen. We stellen voor u een kennismakingspakket samen op maat en bekijken graag de mogelijkheden tot levering aan uw zaak.

Onze klanten

Vind ons leuk op Facebook

Of bekijk ons op Instagram

Sluit Menu